Вишкіл черкаського “Правого сектору” (фото)

11 Серпня 2014 16:25

У вишколі черкаської ГО “Правий сектор”, який проходив на базі табору “Дахнівська Січ” під Черкасами,  взяли участь молоді патріоти, котрі вирішили освоїти основи військової справи.

29MPK-HccsM
“Раніше я ніколи не думав, що мене зацікавить зброя або військова підготовка, але в зв’язку з останніми подіями я вирішив для себе повчитись воювати. Ходив до військкомату, але мені дали відстрочку, бо я навчаюсь на першому курсі. Я хочу навчитись військової справи, адже  якщо “москалі” підуть в наступ, то на фронт підуть усі і навчатись не буде часу”,- говорить 18-річний учасник вишколу, Олександр.

0SCLiWkBnf0qoMk7zG4lk4

На вишколі хлопців навчали основам вогневої та тактичної підготовки, відпрацьовували штурм і зачистку будівель а також приховане переміщення на відкритій місцевості.

“На жаль, не всі можуть відправитись на Схід, але до нас багато звертається людей, які бажають навчитись тримати в руках зброю. Наша мета – підготувати цивільне населення до оборони, адже агресія з боку Росії зростає”, – зазначає голова ГО “Правий сектор” Андрій Черевань.

XAp9NdAXlx0