Даішники більш прискіпливо перевіряють автівки – шукають терористів і вибухівку

12 Серпня 2014 16:41
kiev.unian.net

kiev.unian.net

До більш прискіпливих перевірок автотранспорту працівниками ДАІ просить черкащан із розумінням поставитися начальник ДАІ в області Ярослав Чубатюк.

“Бойові дії в Луганській та Донецькій областях змусили шукати прихисток на Черкащині жителів буремного Сходу. Багато людей втікають від смертельної небезпеки із зони АТО на своїх власних автомобілях. Під приводом біженців на територію Черкащини можуть потрапити радикально налаштовані громадяни. По всій території держави реєструються спроби здійснення терористичних актів екстремістами, – зазначає Чубатюк. – Із метою забезпечення безпеки громадян і громадського порядку, запобігання та припинення правопорушень, Державтоінспекція Черкаської області, в цей час більш прискіпливо перевіряє автомобілі, які пересуваються на території області, на наявність вибухових речовин та зброї”.

Відтак Державтоінспекція Черкащини звертається до громадян з проханням із розумінням поставитися до ситуації, не вступати в конфлікти з правоохоронцями, й пам’ятати, що такі дії викликані необхідністю нормалізувати ситуацію, не допустити людських жертв та дестабілізації обстановки в нашому регіоні.