У батальйоні “Черкаси” на кордоні з Придністров’ям “служать” кішка Міна і пес Бімба

13 Серпня 2014 16:15

1-1_новый размерУ батальйоні “Черкаси” відточують бойову майстерність, тренуються і укріплюють позиції поруч з придністровським кордоном. Але звісно ж, сумують за домівкою. Вільного часу солдати мають небагато – тож як вони його проводять?

Можна у вільний час подивитися телевізор чи “побродити” у віртуальних просторах Інтернету. А ще – у батальйоні з’явилася мода на патріотичні татуювання з тризубами. 2-га рота – та взагалі майже вся повально “наколола” татуювання колись намальованого відомим художником і музикантом Юрієм Журавлем козака з перехрещеними шаблями. Бійці ще додають напис “Черкаси. 14 б.т.о.” (14-й батальйон тероборони), інформує видання “Козацький край”.

4_81_новый размерЄ у хлопців і домашні тварини, які самі прибилися до польового табору або ж підібрані десь в степу дорогою з блокпоста. Кота звуть Бетеер, кішку – Міна, а маленьке кошеня, яке за ніч приносить по четверо мишей у зубах, – Чарочка. З гумором названий і пес, в імені якого увічнений лексикон вигнаного з України прем’єр-міністра Азарова. Дуже навіть “вибухово” прозвали батальйонного пса – Бімба…