Поранений під Іловайськом черкащинани помер у полоні через байдужість російських лікарів

5 Вересня 2014 16:18

10624658_568592236602364_6072539056181791426_nПро загибель черкащанина Володимира Ложешнікова в боях під Іловайськом повідомив у своєму фейсбуці актор Черкаського драмтеатру, активіст Олександр Гуменний

“В боях під Іловайськом загинула Людина, яку я знав, на жаль, лише невеликий проміжок часу. Але цього часу мені було достатньо, що б вгледіти щирість душі, відкритість серця, жизнєлюбство, простоту й невимушеність у спілкуванні та багато інших чудових якостей мого нового товариша… Його ім’я – Володимир Іванович Ложешніков. Ми познайомились під час виборів, йшли в одній команді як кандидати у депутати Черкаської міської ради”, – розповів Гуменний.

За його інформацією, Ложешнікова було поранено в стегно. Та постійні обстріли ворожої артилерії завадили відправленню пораненого в тилу.

Як пише видання “Дзвін”, черкащанин помер у полоні в населеному пункті Кутейникове. Смерть настала не від отриманих ран, а від байдужості російських військових лікарів. Пораненому солдату не ввели антисептики і у нього почалась гангрена, яка і забрала його життя через дві доби.

Боєць добровольчого батальйону “Донбас” Володимир Ложешніков – колишній міліціонер. Кілька років тому він залишив службу у міліції, звільнившись із посади заступника начальника відділу карного розшуку Соснівського райвідділку міліції Черкас. Працював у приватному бізнесі.

У Національну гвардію 52-річний Володимир Ложешніков вступив у перші дні війни, вирішивши, що він повинен захищати рідну Україну.

Із мужнім черкащином прощатимуться в неділю, 7 вересня, о 10 годині у Черкаському будинку трауру (по бул. Шевченко, 155).