Уманські студенти приєдналися до IceBucketChallenge всім університетом (фото)

13 Вересня 2014 16:00

Акція IceBucketChallenge стала мега-популярною у всьому світі. Її започаткувала організація ALSAssociation, яка бореться з аміотрофічним склерозом. Формат Icebucketchallenge надзвичайно простий і підходить для літнього сезону: людина виливає на себе відро води, в якому обов’язково мають бути шматочки льоду. Одразу після обливання кидається виклик трьом знайомим, яким пропонується зробити теж саме.

udpu.org.ua

udpu.org.ua

В Україні світовий флешмоб з обливанням крижаною водою IceBucketChallenge став популярним в останню декаду серпня і перетворився в кампанію по допомозі армії та хворим дітям. В акції вже взяли участь відомі політики, актори, спортсмени, а також сім`я президента Петра Порошенка.

Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини не залишився осторонь такої акції. Першою такий виклик прийняла ректор нашого навчального закладу Наталія Побірченко, яка отримала його від свого колишнього студента. У свою чергу Наталія Семенівна передала естафету свої колегам. А вже викладачі передавали естафету іншим викладачам та студентам різних факультетів.

1

udpu.org.ua

Благодійні кошти збираються на акції для придбання військового спорядження, аптечок та інших товарів, корті будуть направлені військовим, які захищають незалежність нашої Батьківщини в зоні антитерористичної операції, тим більше, що серед них є і студенти  університету.

Джерело: УДПУ