Тальнівчанин Віталій Малиш, який зник під Іловайськом, може бути серед бранців ДНР-ЛНР

17 Вересня 2014 13:54
vk.com

vk.com

Із проханням “не вбивати” сім’ї українських солдатів поспішними інформаціями про загибель рідних у своєму фейсбуці звернувся до журналістів радник голови Черкаської ОДА Андрій Кравець.

“Сьогодні спілкувався з волонтерами “Центру допомоги 51-й бригаді” по “черкаській” частині списку тих, хто значиться зниклим без вісти. Скажімо, чутки по Віталію Малишу з Тальнівщини суперечать одна одній. Серед цих чуток є й те, що його бачили пораненим у лікарні і те, що він може бути серед полонених, яких партіями поступово обмінюють за полонених з “ДНР”-“ЛНР”, – зазначив Кравець – Повідомляйте до обласного військкомату або мені у приват на ФБ, якщо хтось має інформацію про цього тальнівця, який ще зовсім недавно фотографувався на фоні напису “Арес с нами”. Арес – це бог війни у давньогрецькій міфології…”.

Як уже повідомляла “Рідна Черкащина”, Віталія Малиша з села Павлівка Перша Тальнівського району, який зник у зоні проведення АТО під Іловайськом, розшукують рідні. Будь-яку  інформацію просять повідомити за телефоном 0974960917.