Буре вугілля видобуватимуть на Катеринопільщині

26 Вересня 2014 09:25
siogodennya.org.ua

siogodennya.org.ua

Черкаська область зможе обігріватись вугіллям власного видобутку. Його видобутком на теренах Катеринопільського району займатиметься товариство з обмеженою відповідальністю “Енергетична інвестиційна компанія”. Для області його реалізовуватимуть з 20% знижкою. Про це повідомила голова РДА Ольга Ніколенко.

“Поблизу села Лисяча Балка є надра вугілля, днями між обласною державною адміністрацією в особі Катеринопільськї райдержадміністрації та ТОВ “Енергетична інвестиційна компанія” була підписана відповідна угода, – зазначила вона. – Зі слів засновників та директора цього підприємства відомо, що видобуток уже розпочатий і його використовувати можна в первинному вигляді, воно придатне для отримання тепла в будь-яких котельнях, а якогось спеціального обладнання для використання цього вугілля не потрібно”.

“Ціна не перевищуватиме 800 гривень для наших споживачів, різницю підприємство бере на себе. У наших котлах ми зможемо повністю використовувати це буре вугілля”, – зауважила заступник управління ЖКГ Людмила Зарічна.