На матчі України з Німеччиною очікують аншлаг

10 Жовтня 2014 14:27
prosport-ru.tsn.ua

prosport-ru.tsn.ua

У касах центрального стадіону Черкас ще залишаються квитки на матч раунду плей-офф між молодіжними збірними України й Німеччини.

О 12 годині відчинено два віконечка кас. Біля кожного – двоє чоловіків.

“Білети є, які хочеш, – каже один. І по 30, і по 50, і по 70, і по 80. Поки, як бачите, черг немає. Будуть ближче до гри. Бери й дивися зараз, бо, мабуть, гру-відповідь уже ніхто не захоче дивитися, – продовжує. Німці напихають нашим. Я особливо їхній склад не знаю, але воротар там відомий – Тер-Штеген із “Барселони”. Можливість побачити гру таких майстрів пропускати гріх”, – сміється.

Прес-аташе футбольного клубу “Черкаский Дніпро” Віктор Яременко каже, що лише вчора було продано 5 тисяч перепусток на гру.

“Загалом стадіон вміщає 10 тисяч 300 осіб. Сподіваємося, що сьогодні таки буде аншлаг”.

У Черкасах все нагадує про матч. На гру закликають із біг-бордів, афіш, плакатів і навіть із екранів велетенських телевізорів, що в центрі міста. Президент місцевого клубу Володимир Лашкул запрошує городян стати свідками перемоги українців.

Напередодні обидві команди розмістилися в готелях. Українці уподобали заміський готельно-спортивний комплекс “Селена”. Молодша бундес-команда зупинилася неподалік від центру в “Апельсині”.