Депутат Черкаської облради пригнав із Англії пікапи для АТО

17 Жовтня 2014 09:32
oblradack.gov.ua

oblradack.gov.ua

Три імпортних автомобілі-пікапи привіз для українських військових депутат Черкаської обласної ради Олександр Олійник. По них він їздив до британського Манчестера, повідомляють у прес-службі облради.

Два автомобілі «Nissan Navara» і один «Mazda B2500» були придбані за кошти патріотично налаштованих підприємців та благодійників. Допомогу у добрій справі депутату облради надали волонтери міста Манчестер, дії яких координує лідер тамтешнього євромайдану Василь Бігун. Також англійці передали для наших військових термобілизну, військову форму, светри і шкарпетки і милиці.

Під час перевезення цього вантажу виникли проблеми на українському кордоні. На митному посту «Ягодин» у с.Старовойтове Волинської області вантаж простояв майже півдоби, адже були допущені неточності в оформленні документації.

Та завдяки сприянню очільників області і полаткової, а також керівника Єдиного центру допомоги армії Оксани Циганок, гуманітарний вантаж заїхав на територію України.

Нині автомобілі перебувають в Умані, де їх перефарбують, проведуть їм технічний огляд і за потреби підремонтують, а потім передадуть воякам АТО.