“Черкаські павучки” передали на фронт чотири маскувальні сітки і півтонни продуктів

29 Жовтня 2014 13:00

Бійці 128-ї Мукачівської гірсько-піхотної бригади отримали від черкаських волонтерок-“павучків” маскувальні сітки та понад 500 кг продуктів і теплого одягу.

За словами координатора “Черкаських павучків” Катерини Дубрави, про важку ситуацію у цій бригаді дівчата дізналися від волонтерів, які повернулися з передової в АТО. Відтак, для укриття техніки від спостерігачів ворожих військ із повітря, бригада отримала від “Черкаських павучків” спеціально сплетені дівчатами чотири маскувальні сітки.

Крім цього, від “Черкаських павучків” бійці бригади отримали 50 светрів, 62 футболки, 90 пар теплих в’язаних шкарпеток та рукавиці, бушлати, куртки.

Окрім цього, щоб нагадати хлопцям на передовій про домашній затишок, дівчата-учасники «Черкаських павучків» спеціально напекли 6 великих ящиків домашніх пиріжків та кексів.

Цю передачу для бійців, які зараз знаходяться на передовій в зоні АТО, зібрали дівчата з «Черкаських павучків» за допомогою благодійного фонду “Час надії”, працівників магазину “Фурнітура”, Дому моди “NinaVladi”, швейної фабрики ім. Лесі Українки та просто небайдужих черкащан.