Понад 7 тисяч гривень на тепловізор для армії зібрали на благодійному ярмарку “черкаські павучки”

10 Листопада 2014 09:09

Кошти на придбання тепловізора для батальйону “Черкаси” збирали цими вихідними в центрі Черкас на благодійному ярмарку.

Організатори акції – дівчата-волонтери, так звані “павучки”. Вони займаються збором гуманітарної допомоги для українських військових на сході, плетуть маскувальні сітки для техніки.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

На тепловізор для батальйону “Черкаси”, що дислокується нині на Донеччині, потрібно 80 тисяч гривень. На благодійному ярмарку вдалося зібрати практично десяту частину необхідної суми – 7 тисяч 142 гривні.

“Погода не підвела, майстрині навіть протягом дня приносили і приносили свої вироби. Люди йшли безперервно, одні зміняли інших. Помічники долучалися від 2 років і до бабусь, і дідусів дуже поважного віку. Діти років 10-12 постійно були коло сіток, плели малі павучата, не покладаючи рук. Всім було цікаво, кожен хотів зробити свій вклад для воїнів, які нас захищають. Чи покупкою, чи плетінням сіток, чи просто пожертвою, або добрим словом написаним на великому аркуші паперу, – розповідає у фейсбуці волонтерка Катерина Дубрава. – Завітав до нас і відомий черкащанин, пан Олег Петренко, який люб’язно надав нам у користування рекламні конструкції зі своєї передвиборчої кампанії, для того, щоб наші виїзні акції стали ефективнішими і мобільнішими, за що йому велика подяка. Окрему подяку хочеться висловити колективу, батькам і діткам дитячого садка №13, які виготовили наш символ – маленьких павучків, і тим самим допомогли зі збором коштів”.

Усього ж на тепловізор для БТО “Черкаси” уже зібрано понад 18 тисяч гривень.

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com

facebook.com