Черкащанка – серед найбільш упливових жінок України

13 Листопада 2014 12:30

54647fe4e1dd6Видання “Фокус” оприлюднило традиційний щорічний рейтинг 100 найбільш упливових жінок України. Перше місце в ньому посів збірний образ тисяч українських жінок. Про це йдеться в анонсі рейтингу, повідомляє “Лівий берег”.

“Жінка світу – це жінки-військові та волонтери, жінки, чиї чоловіки і сини захищають сьогодні цілісність країни”, – пише “Фокус”. Серед них журнал називає волонтерів АТО Тетяну Ричкова, Дану Ярову, Алену Солнцеславу, Анастасію Березу, та інших. Друге місце рейтингу посіла лідер “Батьківщини” Юлія Тимошенко, яка впродовж останніх дев’яти років одноосібно очолювала список.

Перша десятка рейтингу:

Тимошенко Юлія, народний депутат (“Батьківщина”)

Гонтарева Валерія, глава НБУ

Пінчук Олена, засновник Фонду Олени Пінчук «АнтиСНІД», глава наглядової ради телегрупи StarLightMedia

Богомолець Ольга, народний депутат (Блок Петра Порошенка)

Безлюдна Анна, директор з розвитку Inter Media Group, член наглядової ради телеканалу «Інтер»

Денисова Людмила, міністр соціальної політики

Притула Альона, головний редактор інтернет-газети «Українська правда»

Порошенко Марина, глава ради Благодійного фонду Петра Порошенка

dn.into.ua

dn.into.ua

Геращенко Ірина, народний депутат (Блок Петра Порошенка), уповноважений президента України з мирного врегулювання конфлікту в Донецькій і Луганській областях (нагадаємо, Ірина Геращенко народилася у Черкасах).

Під час підготовки рейтингу учасниць оцінювали експерти з числа найвпливовіших чоловіки країни. Кожному з них необхідно було вибрати імена 100 найвпливовіших в політиці, бізнесі, науці, спорті, шоу-бізнесі і медіасфері. Рейтинг складено на основі підрахунку голосів, відданих за кожну з претенденток.