Чиновник лякає, що новорічну ялинку законно в Черкасах не купити

13 Листопада 2014 18:08
kyiv.comments.ua

kyiv.comments.ua

У Черкасах складається загрозлива ситуація із продажем новорічних ялинок.Про це повідомив начальник управління інспектування департаменту архітектури, містобудування та інспектування  міської ради Олександр Давиденко.

“Може так статися, що ялинку в Черкасах законним шляхом не можна буде купити. Рішенням Черкаської міської ради 2-40 від 19.08.2014 встановлено мораторій на встановлення тимчасових споруд, укладання договорів пайової участі в утриманні об’єктів благоустрою. Отже, щорічних ялинкових ярмарків не можна провести без укладання договорів пайової участі, а відповідно, ялинку можна буде купити тільки на офіційних ринках. Або буде масова стихійна торгівля”, зазначив Давиденко у своєму фейсбуці.

Тим часом, КП “Черкаські ринки” інформує про реєстрацію із 15 листопада всіх охочих торгувати на міських ринках ялинками та новорічними прикрасами.

Для цього прохають звертатись за адресою: м.Черкаси, вул.Хрещатик 221,  з 9-00 до 17-00, без перерви, вихідний субота та неділя. Телефон для довідок: 45-00-57.