У батальйоні “Азов” прибуло новобранцями – двома Олексіями з Черкас

19 Листопада 2014 16:34

Добровольці з Черкащини – Олексій Зозуля та Олексій Ізмайлов – поповнили лави батальйону “Азов”. Про це у своєму фейсбуку розповів депутат міської ради Микола Добровольський. Каже, особисто відвозив їхні резюме командиру батальйону Андрію Білецькому.

“Нещодавно повернувся із зони АТО. Доправляв нашим хлопцям у батальйон “Азов” поповнення – двох добровольців з Черкас. Це льотчики  цивільної  авіації,  займаються приватним бізнесом: на орендованому літаку АН-2 проводять десикацію( обприскування) соняшнику та ріпаку.  Обом вже за 45-ть.Обидва мають родини, дітей.  Один  навіть вже дід.

facebook.com

facebook.com

Хлопці – обидва Олексії, ще в серпні звернулися до мене з проханням – доправити їх добровольцями на війну, щоб  захистити майбутнє своїх дітей, рідної неньки України.  Резюме хлопців я відвіз до «Азову» і передав командиру батальйону Андрію Білецькому ще під час поїздки до Маріуполя 24серпня на День незалежності. Виявилося, що потрапити до складу «Азову» не так просто.

Разом з Олексієм Зозулею та Олексієм Ізмайловим  проводжали в останню путь бійця «Азову»,  з Корсунь-Шевченківського Романа Сокуренка («Сокола»), який помер від ран в шпиталі в Германії. Там були й товариші «Сокола» – бійці  «Азову»”, – розповів Добровольський.

facebook.com

facebook.com

За його словами, черкащани вже отримали посвідчення  бійців батальйону «Азов» та направлення в АТО.   Відтепер  Олексій Зозуля – боєць під псевдонімом«Хмурий», а Олексій Ізмайлов – «Льотчик».

Відрядили новобранців до “Азову” за допомогою волонтерів та Миколи Добровольського.