Справу Олійника-молодшого розглядатиме Кіровоградський суд

12 Грудня 2014 17:54
facebook.com

facebook.com

Сьогодні в Черкаському адмінсуді розглядалася справа колишнього прокурора Черкаського району Руслана Олійника. Нагадаємо, 10 грудня суд взяв перерву до 12 грудня.

“Суддя Паламар взяв самовідвід, оскільки контролював діяльність Черкаської прокуратури, де працював Олійник і з ним склалися робочі та особисті стосунки. Через відсутність достатньої кваліфікації суддів виникає ситуація неможливості розгляду справи у черкаському суді”, – розповів присутній на засіданні активіст Сергій Слинько.

Згодом суд переніс розгляд справи Руслана Олійника до Кіровоградського суду.

Нагадаємо, син одіозного нардепа кількох скликань Володимира Олійника Руслан Олійник у своєму позові вимагає визнати незаконними рішення колегії прокуратури Черкаської області від 22.05.2014 р., яка звільнила його з посади, визнати незаконним та скасувати наказ Генеральної прокуратури України від 30.08.2014 р., поновити його на посаді прокурора Черкаського району з 30.08.2014 р., стягнути з прокуратури Черкаської області заробітну плату за час вимушеного прогулу (12688 грн. з копійками), відшкодувати йому моральну шкоду в розмірі 10 тис. грн. (5 тис. – з прокуратури Черкаської області, 5 тис. – з Генеральної прокуратури).