У Черкасах 19-20 грудня гостюватиме Святий Миколай

16 Грудня 2014 09:12

2_34819 та 20 грудня в Черкасах гостюватиме сам Святий Миколай! Його Резиденція розташується на Театральній площі міста. Впродовж фестивалю “Дива Святого Миколая” планується низка цікавих заходів, більшість з яких – з благодійною метою. Організатори фестивалю – Громадянський рух “За процвітання Черкащини”, мерія Черкас, Обласний академічний драматичний театр.

Свято розпочнеться 19 грудня о 15.00 з відкриттям Резиденції Святого Миколая на Театральній площі. Справжню святкову атмосферу створить театралізоване дійство, розваги та конкурси. Цього ж дня відбудеться благодійна вистава в Черкаському драмтеатрі для дітей-сиріт.

На площі в цей час відбудеться гаражний розпродаж на новорічну тематику.

Крім того, талановиті діти з усієї Черкащини підготували художні роботи на тему новорічних свят, які можна буде побачити на виставці в фойє Черкаського обласного музичного драматичного театру 19-20 грудня. Гості фестивалю матимуть можливість також і придбати ці роботи на благодійному аукціоні.

Другий день фестивалю, 20 грудня, подарує глядачам яскраві емоції та справжній передноворічний настрій. Його створюватимуть виступи гурту мандрівних дяків “Вертеп”, фольклорні колективи. Усі матимуть змогу почастуватися справжнім Чигиринським трав’яним чаєм та глінтвейном! Спонсорами благодійного заходу стали “Сладосвіт” та “Коблево”.

Музичним подарунком для гостей фестивалю “Дива святого Миколая” стане концерт піаніста Євгенія Хмари, що став відомим завдяки участі в проекті Х-фактор. Концерт відбудеться 20 грудня просто неба! Завдяки цьому якнайбільше черкащан зможуть почути музику талановитого музиканта.

У фойє Черкаського драмтеатру 20 грудня відбудеться виставка-ярмарок виробів ручної роботи. Найкращі майстри Черкащини з хенд-мейду не просто представлять власні роботи, а й навчать черкащан своїх фірмових секретів. Відбудуться майстер-класи із виготовлення біжутерії, іграшок.