Черкащанка стала чемпіонкою України з боксу

9 Лютого 2015 20:32
novadoba.com.ua

novadoba.com.ua

Черкащанка Марина Мальована вчергове довела, що вона найкраща боксерка України у ваговій категорії 57 кілограмів. Вихованка свого батька-тренера Андрія Мальованого спортсменка тріумфально завершила Кубок України з боксу серед жінок, який фінішував у Чернівцях, повідомляє “Черкаський спорт”.

Мальована вважалася беззаперечним фаворитом на цьому турнірі, адже приїхала туди у статусі діючої чемпіонки України. У Чернівцях Марина провела три поєдинки і всі їх  виграла з солідною перевагою. У чвертьфіналі Мальована чотири рази відправляла свою суперницю у нокдаун. У півфіналі Марина декласувала Валерію Єрошеву і примусила її достроково припинити бій. А у фіналі черкащанка зустрілася з волинянкою – Олександрою Федіс. З цією суперницею Мальована уже успішно боксувала у півфіналі чемпіонату України. Суттєва перевага на боці черкащанки була і цього разу. Марина двічі відправляла свого опонента у нокдаун і тим самим виграла Кубок України.

Переможці Кубка України отримають місце у збірній. Перші номери нашої жіночої команди наприкінці лютого візьмуть участь у міжнародному турнірі в Ірландії. Поїде туди, за сприянням федерації боксу Черкаської області, і Мальована.