Черкаський театр запрошує на творчий вечір відомої артистки (анонси)

9 Квітня 2015 10:33
"Гра в театр"

“Гра в театр”

Черкаський академічний обласний український музично-драматичний театр  імені Т.Г.Шевченка запрошує

 15 квітня, середа, 18.30

ТВОРЧИЙ  ВЕЧІР  ЗАСЛУЖЕНОЇ АРТИСТКИ УКРАЇНИ НАТАЛІЇ МАМАЛИГИ

«НІ, Я ХОЧУ КРІЗЬ СЛЬОЗИ СМІЯТИСЬ, СЕРЕД ЛИХА СПІВАТИ ПІСНІ…» (арії з відомих опер та оперет української класики)

16 квітня, четвер, 18.30

ВИШНЕВИЙ САД

Комедія за п’єсою класика російської літератури Антона Чехова. Вистава про зміну поколінь – яскрава ілюстрація сучасного життя на  зламі 20-21 століття. Минуле постійно відходить, з’являються нові господарі життя – а що пробити тим, хто не може змиритися?..

17 квітня, п’ятниця, 18.30

МІСТО НА «Ч»

Сучасна документальна вистава – один день із життя Черкас. Дівчина із Троєщини  приїхала до Черкас шукати хлопця, помилившись містом на «Ч». Із вуст місцевих буквально за день дівчина дізнається все про місто без прикрас. Помилково опинившись не в тому місті на «Ч», дівчина лишається тут назавжди.

18 квітня, субота, 17.00

ДУЖЕ ПРОСТА ІСТОРІЯ

Сучасний драматург Марія Ладо написала «Дуже просту історію» – про те,  як сільська дівчина Дарина завагітніла від Олексія, сина першого на селі п’яниці. Рішення батька Дарини однозначне – аборт. Страшний вирок  сколихує спокійний ритм життя всіх дійових осіб цієї  –  людей, тварин та небожителів…

 22 квітня, середа, , 18.30

ПРЕМЄРА

АКАДЕМІЯ СМІХУ

Це гра в театр на дві дії за п’єсою Кокі Мітані. «Академія сміху» – це жвавий, несподіваний, переповнений гумором діалог двох фахівців своєї справи – драматурга і цензора. Кожен з них має важливу мету: один прагне затвердити до постановки в театрі нову комедію, а інший намагається завадити цьому усіма можливими способами. Сім днів триває їхнє спілкування, упродовж якого непримиренні вороги стають друзями, антагоністи – однодумцями і співавторами. Вони вигадують, переписують, і тут же озвучують написане в ролях, а наприкінці спільно створюють шедевр комедійної майстерності. Постановка значно глибша, аніж просто комедія. Вистава  – про конфлікт митця і суспільства, про боротьбу художника з жорсткими рамками цензури.

Ціна квитків від 20 грн.

Телефони для довідок: каса – 36-07-21, адміністратор – 36-07-18