У дитячому садку Черкас з’явилося нове обладнання

14 Квітня 2015 15:00
DSC00854+

ck.ridna.ua

У рамках проекту “Здоровим і спортивним бути модно”, що його здійснює фонд “Рідна країна” у школах і дитячих садочках України, в дитячому садочку №5 міста Черкаси допомогли обладнати фізкультурну залу для малечі.

Спортивний комплекс сьогодні передав садочку голова фонду “Рідна країна” Микола Томенко та керівник фонду в Черкаській області Володимир Гресь.

Дитсадок №5 став черговим дошкільним закладом Черкащини, який звернувся за допомогою в рамках проекту “Здоровим і спортивним бути модно”.

“Біда дошкільництва в тому, що держава взагалі забула про його існування. Головним інвестором були й залишаються батьки. Але у них вистачає сил хіба підфарбувати-побілити, а от змістовні, методичні речі – не по кишені, – зазначає Микола Томенко. – В рамках просвітницького проекту від “Рідної країни” більшість дитячих садочків України мають два диски “Слуханок для української малечі”. Друга наша ініціатива – створити умови для того, щоб діти займалися спортом, розвивалися й росли здоровими й щасливими. Маємо також практику відновлення басейнів і дитячих майданчиків”.

Дитячий дошкільний заклад №5 міста Черкаси відвідує більше 200 дітлахів. Завідувачка садочка Катерина Левчук зазначає, що фактично все обладнання ігрової зали – застаріле, нове з’являється не часто. Тож малеча буде радо займатися в оновленій фізкультурній залі.