Міноборони “забуло” про завод у Черкасах, де ремонтують транспорт для фронту (відео)

10 Липня 2015 09:15

777+У Черкасах завод Міноборони дає друге життя автомобілям із передової. Проте ремонтують, відновлюють та переобладнують підбиті кулями КРАЗи й УАЗи на колишньому 125 автомобільному ремонтному заводі «у борг». Держава затримує виплати на зарплату працівникам та на закупівлю необхідних запчастин. Відтак, робітники самі шукають деталі до авто і просять у інших допомогти, йдеться в сюжеті Черкаської ОДТРК “Рось”.

На стратегічному підприємстві роблять машини і для добровольчих батальйонів. Білий фургон перетворять на броньовик. Замовили авто бійці «Донбасу».
Підпорядкований завод Мінобороні. У пріоритеті, насамперед, державні замовлення. Проте гроші на рихтування авто не надходять, каже директор підприємства – Роман Шевченко. Більше того, на сьогодні існує чимала заборгованість по зарплаті.

Попри фінансові труднощі, працівники не зневірились. І ремонтом техніки у Черкасах не обмежились. Вони їздять на місця збереження військових машин і вже там приводять їх до ладу. Ремонтували чоловіки підбиту техніку і в зоні АТО.
Від умілих рук та зайвих автозапчастин на заводі не відмовляться, кажуть працівники. Тож закликають усіх небайдужих долучитися до ремонту військової техніки для української армії.