5 речей, які зроблять вам день

14 Вересня 2015 08:42

9aec8f1dff2f484f_sleep.previewНовий день радує першими променями сонця. Та перш ніж устати з-під теплих простирадл, згадайте про п’ять речей, які “зроблять ваш день”.

1. Подякуйте

Кожен новий день є шансом виявити вдячність за те, що живі. Подякуйте за те, що ви пережили і за те, що іще чекає вас попереду. Завжди є щось, за що можна сказати “спасибі”. Не зациклюйтеся на тому, що досі чогось не вистачає для щастя. Подивіться на новий день з оптимізмом і вдячністю!

2. Розплануйте день

Думки є споєрідним магічни заклинанням. Вони формують реальність, в якій ми живемо. Якщо ви хочете бути щасливим сьогодні, думайте так, наче це бажання збулося. Маєте сьогодні важливу подію чи завдання? Уявіть собі ваш успіх у разі його виконання. Перш ніж ви устанете з ліжка, подумайте або навіть промовте вголос, як сильно ви хочете, щоб те, що запланували, здійснилося.

3. Зробіть 5 глибоких вдихів

Дихання тримає вас в живих. Згадаймо, за завдяки зміні ритму дихання допомагає навіть увійти в інші стани свідомості. Звільнімося від стресу і зробімо кілька глибоких вдихів назустріч новому дню.

4. Посміхніться без причини

Важко бути злим або пригніченим, коли рот розпливається в широкій посмішці. Серотонін і ендорфіни позбавляють меланхолії.

5. Простіть себе за вчорашнє

Ми всі робимо помилки і часто шкодуємо про них. Тож прощення дасть вам більше переваг, ніж спогади чи переживання про зроблене.

Джерело: charaktery.eu