Вихованець черкаського футболу проміняв “Шахтар” на російський “Урал”

14 Вересня 2015 16:49

14092015bilonogimg_3517_1Вихованець черкаського футболу Дмитро Білоног гратиме у російській Прем’єр-лізі. Днями футболіст підписав контракт з екатеринбурзьким “Уралом”. Команда вже заявила цього футболіста на чемпіонат.

20-річний Білоног останні два сезони провів у “Шахтарі-3”. У складі гірників півзахисник провів 34 матчі у другій лізі й відзначився 10-ма голами. Також Дмитро зіграв 46 матчів за збірні України U-16 та U-19. У новому сезоні Білоног ще не зіграв жодного офіційного матчу. Після закінчення контракту з “Шахтарем”  футболіст перебував на перегляді у дніпропетровському “Дніпрі”.

“Вирішив піти з “Шахтаря”, оскільки не бачив у цьому клубі для себе якихось серйозних перспектив. Вважаю, що слабко там прогресував, оскільки грав не на тому рівні, на якому можу. Це моя думка, – пояснює Білоног. – Вважаю, що виступ у чемпіонаті Росії дасть мені більше шансів розвинути свою кар’єру. Враження від “Уралу” дуже хороші. Це хороша команда, яка грає у футбол, а не просто б’є м’яча вперед. Тут є всі можливості, щоб прогресувати. Колектив нормально мене прийняв. Інфраструктура клубу мені сподобалася! Над пропозицією “Уралу” практично не думав. Як тільки вона надійшла, відразу ж приїхав до Єкатеринбургу”.