Сраколизи Тулуба-Януковича знову рвуться до корита, – Томенко

28 Вересня 2015 13:32
lvivpost.net

lvivpost.net

Народний депутат Микола Томенко в ефірі Черкаської ОДТРК прокоментував ситуацію перед місцевими виборами на Черкащині. Парламентар зауважив – виборцеві важливо голосувати за людину, якій довіряють, та не забувати про політичне минуле кандидата.

Томенко наголосив, що він є позапартійним. Не дивлючись на це, братиме активну участь у місцевих виборах у той спосіб, що робитиме все, щоб не допустити рецидивів попереднього політичного режиму та використання адмінресурсу вже в інтересах нової влади, утисків неугідних кандидатів.

Народний депутат підкреслив, що особливу увагу приділить Черкащині. Він не підтримуватиме жодну політичну партію, а підтримуватиме тих людей, які за останній період показали: мають свою позицію, принципово її відстоюють і професійно готові до роботи в органах місцевого самоврядування.

“На жаль, попередній аналіз списків від різних партій показує, що в багатьох партіях, особливо – серед нових проектів, на почесних місцях місцях з’явилися сраколизи Тулуба-Януковича, які сьогодні вже хвалять нового президента і готові активно співпрацювати вже з новою владою, – сказав Томенко. – Для мене принципово, щоб люди розібралися у цих так званих “відкритих списках” і не зважали на теле- чи радіорекламу партій, а аналізувала кандидата, який іде по їхньому округу. Тому важливо голосувати за людину, якій ви довіряєте, а не за партію, що готує чергову пропаганду”.