У Черкасах виникла парадоксальна ситуація на виборах

23 Жовтня 2015 20:52

SONY DSCУ Черкасах виникла парадоксальна ситуація на виборах, коли київські лідери партій не змогли вплинути на черкаських очільників своїх осередків. Про це, коментуючи ситуацію зі зняттям із реєстрації виборчого списку “Партії вільних демократів” і кандидата в мери Сергія Одарича, сказав народний депутат Микола Томенко.

“Представники місцевого осередку партії не дуже слухають президента. Тому довелося Президенту втручатися у ситуацію з виборами в Черкасах, коли місцевий криміналітет намагався зняти з виборчих перегонів Сергія Одарича і його команду, – сказав Томенко в ефірі на ТРК ВІККА. – Натомість Юлія Тимошенко вчинила по-іншому. Вона просто не погодила список кандидатів від “Батьківщини” до Черкаської міської ТВК”.

Таким чином, підсумував Томенко, склалася ситуація, коли фактично третій склад ТВК виконав рішення ЦВК і да можливість “Партії вільних демократів” і Одаричу брати участь у виборах 25 жовтня.

Нардеп зауважив, що для низки черкаських осередків партій місцевий криміналітету виявився авторитетнішим, аніж київські лідери.