Одарич розказав, з якими політичними силами збирається формувати більшість у Черкаській міськраді

27 Жовтня 2015 13:19
скріін із відео

скріін із відео

Кандидат на посаду міського голови Черкас Сергій Одарич схоже не сумнівається у своїй перемозі у другому турі і вже обдумує, як сформувати більшість у міській раді. Саме це випливає із його звернення до містян, яке він озвучив у ефірі телеканалу “ВІККА”.

Як відомо, за попередніми підрахунками до міськради можуть потрапити партія міського голови – Партія вільних демократів, Блок Петра Порошенка “Солідарність”, ВО “Батьківщина”, ВО “Черкащани”, ВО “Свобода”, “Українське об’єднання патріотів – УКРОП”, “Об’єднання “Самопоміч”  та Радикальна Партія Олега Ляшка.

Сергій Одарич розглядає формування демократичної більшості також з депутатів “конструктивного крила”  Блоку Петра Порошенка.

На його переконання, “вибори завершилась, депутати є обраними”. Мовляв, лишилася лише технічна робота передавання документації дільничних комісій у міську.

“Завдяки голосам черкасців вісім партій матимуть у міській раді представництво. Дуже важливо, щоб, попри розпорошеність міської ради, була сформована більшість. Я такі можливості бачу”, – запевнив мер.

На думку Сергія Одарича, така більшість може становити 25-28 депутатів.

“Це та більшість, яка би працювала з міським головою і могла ефективно працювати на користь міста. Від більшості залежить дуже багато: на скільки швидко ухвалюватимуть рішення, на скільки чітко будуть сформульовані пріоритети. Якщо міський голова і міська рада працюють в унісон, і у містян, і в інвесторів з’являється довіра. А це – нові робочі місця, втілення інфраструктурних проектів, які пов’язані з ремонтом доріг, тротуарів, заміною мереж тощо. Сподіваюсь, протягом найближчих кількох днів така більшість у міській раді буде створена, і ми зможемо її оголосити”, – зазначив міський голова.