Черкащан запрошують на майстер-класи з розпису пряників та створення їстівних прикрас на ялинку (розклад)

9 Грудня 2015 15:00
ivona.bigmir.net

ivona.bigmir.net

Черкаська міська влада запрошує черкасців та гостей міста відвідати в рамках проекту “Смачна Новорічна країна” майстер-класи з розпису пряників та створення їстівних прикрас на ялинку, які відбудуться 12 -13 грудня о 13:00, а також 16 – 18 грудня о 16:00 в ТРЦ “Любава”.

Також на території торгівельного центру діятиме виставка дитячих новорічних іграшок виготовлених власноруч в рамках проекту “Прикрасимо іграшками світ”. До створення виставки долучилися учні шкіл естетичного виховання та позашкільних навчальних закладів міста.

19 грудня 2015 року на день Святого Миколая відбудеться святкове дійство та благодійний аукціон і ярмарок-розпродаж їстівних композицій, пряників та дитячих іграшок.

21 грудня 2015 року зібрані кошти отримають батьки хворих дітей, а Багатопрофільний молодіжний центр проведе святкову концертну програму для дітей, що знаходяться на лікуванні у дитячому відділенні онкології та гематології Черкаської обласної онколікарні.

Заходи відбудуться за сприяння Черкаської міської ради та ТРЦ “Любава”, кондитерської “Ласуня”, факультету харчових технологій та сфери обслуговування ЧДТУ.

Святкова програма:

12 грудня, субота

ТРЦ “Любава”, 1-й поверх

12 –18 грудня – виставка дитячих робіт проекту “Прикрасимо іграшками світ”.
13.00 (вихідні ), 16.00 (будні ) – майстер-класи з розпису пряників та виготовлення їстівних новорічних прикрас в рамках проекту “Смачна новорічна країна”.

19 грудня, субота

ТРЦ “Любава”, 1-й поверх

15.00 – благодійний проект “Смачна новорічна країна”.
Аукціон – ярмарок їстівних композицій та іграшок проекту “Прикрасимо іграшками світ”.
Концертна програма до Дня Святого Миколая.

21 грудня, понеділок

Дитяче відділення онкології та гематології Черкаської обласної лікарні
14.00 – концертна програма до Дня Святого Миколая та передача зібраних коштів батькам хворих дітей з благодійного проекту “Смачна новорічна країна”.