Для допомоги онкохворому Андрійкові в Черкасах виготовили 200 сніговичків

15 Грудня 2015 17:30

4У Черкасах підтримали міжнародну естафету людяності й доброти для порятунку 4-річного Андрійка Семиліта, який хворіє на рак крові. 13 грудня, в День янгола хлопчика, в кінотеатрі “Україна” зібралися небайдужі, щоб зробити сніговичків для Андрійка.

“Усе пройшло чудово і навіть дуже. Вік учасників акції був, починаючи з “в утробі матері” (була 1 вагітна) і закінчуючи 60 роками. Загалом зроблено 200 сніговичків + кожна дитина забрала або вподобаного, або зробленого власноруч сніговичка. 2 сніговика залишилися в подарунок для дітей воїнів АТО під ялинкою на Святого Миколая. Ще 2 сніговичка купили відвідувачі кінотеатру, – повідомляє черкащанка Наталія Ткаченко. – Сніговички вийшли на стільки різні !!! Кожен доклав руку і фантразію. У нас вийшли сніговички “хлопчики”, “дівчатка”, “в окулярах”, “джентельмен з моноклем”, з метеликом “, з сердечком, з бородою і навіть “Черепашка нінзя”…

Нагадаємо, Андрійко Семиліт разом із мамою виготовляє іграшкових сніговиків, аби заробити на лікування у Білорусі. Замовлень виявилося дуже багато і волонтери з багатьох країн допомагають черкаській родині Семиліт виготовляти сніговичків, аби кожен, хто замовив іграшку у хлопчика, отримав її до свята.

1

2

3

5

фото facebook.com