“Упав, як рубль”: черкаський камерунець у першому раунді нокаутував американського росіянина (відео)

26 Грудня 2015 17:30

66bbd2aeb9ed453b8c51140494047c0a-1Легендарний американський боєць змішаного стилю Джефф Монсон, який вперше виступив під прапором Росії, програв камерунцю Дональду Нджатаху в титульному бою за версією Mix-Fight-Combat. Поєдинок 25 грудня в баскетбольному центрі “Арена-Химки” в Москві завершився вже на початку першого раунду феєричним нокаутом Монсона.

Дональд Нджатах “вирубив” пафосного американця на 48-ій секунді бою першим же ударом правої. Цікаво, що цей бій був перший у Монсона після прийняття російського громадянства. Дональд  Нджатах – відома у спортивних колах Черкас  особистість. Він виступає за черкаський клуб змішаних єдиноборств “Грізлі”, тренує спортсменів.

44-річний Монсон довго виступав в Америці, а останнім часом віддає перевагу жити і виступати в Росії. Спортсмен – визнаний майстер греплінгів і більшість своїх перемог здобув в техніці бою в партері.

23-річний Дональд Нджатах – універсальний боєць. Тільки цього року він провів понад 7 професійних боїв в Росії та інших країнах, чимало з них завершив достроково нокаутами.