Учитель із Ватутіного вишивав хрестиком – і став підприємцем

11 Березня 2016 09:30

4803b4ac-22d7-4666-94f0-ea42e4490881Більшість людей роками займаються «не своєю» справою – виконують рутинну, нецікаву роботу, чекаючи кінця місяця, щоб отримати заробітну плату…
З таким підходом Володимир Алексєєв з міста Ватутіне був категорично не згоден. Він мав улюблену справу – отриманий від матері талант вишивати хрестиком.

Чотири роки Володимир працював вчителем молодших класів у Ватутінській ЗОШ №2. Та, коли втратив роботу, зрозумів, що має шанс змінити свою трудову діяльність, реалізувавши себе в бізнесі. Тож за допомогою звернувся до Ватутінського міського центру зайнятості.

Так, у вересні 2015 року Володимир взяв участь у семінарі-тренінгу для започаткування власної справи за підтримки представництва Міжнародної організації з міграції в Україні. Успішно захистив бізнес-план і отримав грант у вигляді обладнання для втілення своєї бізнес-ідеї та одноразову допомогу для організації підприємницької діяльності.

Нині невеличкий магазин “Затишок” для відвідувачів – це своєрідний острів, де зустрічаються творчі особистості зі спільними інтересами. А Володимир пишається своїми здобутками: “Я втілив свої мрії в реальність! Зараз, вишиваючи картини, ікони, роблячи різні прикраси власноруч, залюбки приймаю участь у виставках-продажах по всій Україні”.

За інформацією Ватутінського міського центру зайнятості