Легендарний черкаський журналіст – у біді: потрібна допомога

8 Червня 2016 08:35
72cd500692654fce6fdda4cae935e1d7_MНапередодні професійного свята у родині заслуженого журналіста України, легенди черкаської журналістики Петра Жука трапилося нещастя. Від несправності електропроводки згорів будинок, прихисток сім’ї кількох поколінь. Вогнем знищено покрівлю та всю верхню частину будівлі, а приміщення та майно, що вдалося врятувати, залиті під час гасіння пожежі. Найбільша втрата у тому, що знищено безцінну бібліотеку та особистий архів журналіста з більш ніж 60 річним стажем, де відновленню вже не підлягають багато унікальних видань, щоденники, листування, підшивки газет.

 

Надзвичайно скромна журналістська родина Жуків не сміє просити допомоги, проте самотужки малозабезпеченій сім’ї не справитися.

Тому редакція газети «Черкаський край», де свого часу працювали Петро і Валентина Жук, обласна організація Національної спілки журналістів України звертається до всіх небайдужих людей з проханням разом допомогти їм подолати біду. Насамперед потрібні будівельні матеріали, майстри, кошти на проведення відновлювальних робіт, а також речі домашнього вжитку, одяг, продукти.

Контактний телефон редакції: (0472) 37-31-52.