Магія 13 числа: на що чаклують черкащани

13 Червня 2016 22:11
prykmeta.com.ua

prykmeta.com.ua

Попри розвиток науки та цифрових технологій, черкащани продовжують вирішувати життєві проблеми за допомогою традиційніших засобів, наприклад заговорів. Але шукають вони їх по-сучасному – в інтернеті.

Щомісяця українці задають пошуку Яндекса майже 85 тисяч запитів зі словом [заговор], з них 1,2 тисячі – від мешканців Черкаської області. За відношенням запитів про замовляння до загальної їх кількості серед користувачів із різних регіонів України лідирують луганчани. Мешканці ж Черкащини посідають 15 місце – вони шукають заклинання частіше за житомирян, але рідше, ніж кияни, інформують у прес-службі компанії “Яндекс.Україна”.

Судячи з характеру запитів, жінки вдаються до магії помітно частіше, ніж чоловіки (принаймні, коли йдеться про кохання). Найпопулярніші замовляння, які шукають в інтернеті, якраз про особисте життя – йому присвячено майже кожен п’ятий запит про заговори. Нерідко черкащани хочуть одружитися або повернути втрачену половинку: [як вернути коханого хлопця заговор], [заговор чтобы быстро выйти замуж после развода], [сильный заговор на сильную любовь мужчины].

Удаються до замовлянь і ті, хто вже знайшли супутника життя. У пошуку Яндекса, приміром, шукають [сильный и действующий заговор чтоб с любимым ничего плохого не случилось]. Заклинаннями намагаються навіть лікувати розбите серце: [заговор чтобы разлюбить человека].

На другому місці за популярністю – замовляння на фінансовий добробут (майже кожен 10-й запит). За їх допомогою користувачі намагаються розбагатіти, повернути свої гроші або вилізти з боргів: [заговор на быстрые деньги], [на должника заговор тупой нож над пламенем].

На третій сходинці – заговори на красу та здоров’я. Наприклад, жителі Черкас та області шукають у Яндексі [как заговорить воду на похудение] та [заговор при жіночих хворобах].

Серед інших популярних тем – замовляння на успіх у роботі та бізнесі: [как быстро найти работу сильный заговор], [заговоры на нить на торговлю]. Трохи менше, але усе ще багато уваги черкаські користувачі приділяють ворогам. В основному за допомогою заклинань намагаються захиститися від недоброзичливців і заздрісників, але іноді й самі не без гріха: [на стул на котором сидит недоброжелатель насыпать перца заговор и ритуал].

Дбають черкащани і про дітей. Наприклад, намагаються за допомогою магії домогтися слухняності:[молитвы и заговоры чтобы дети были послушными]. Нарешті, заговорами прикликають удачу в різних життєвих ситуаціях: [заговор для рибалки], [заговор на удачу в словах на статус].

Найпопулярніші теми заговорів, які мешканці Черкас та області шукають у Яндексі:
1. Особисте життя
2. Гроші
3. Краса і здоров’я
4. Робота та кар’єра
5. Вороги
6. Діти
7. Удача

Як і в інших ситуаціях, черкаські користувачі хочуть діяти напевно. Приміром, вибираючи замовляння, цікавляться відгуками тих, хто вже його застосовував: [как избавиться от бородавок заговор отзывы]. Крім того, хвилюються про можливі наслідки магічного втручання: [заговор от алкоголя последствия отзывы].

Ось кілька дивних та цікавих заговорів, які шукали жителі Черкас та області:

[заговоры для повышения своей энергетики]
[щоб чоловік знайшов хорошу роботу заговор]
[заговор на правду на воду]
[как найти потерявшегося кота заговор]
[заговор чтобы вернуть свою хозяйственность]
[заговор чтобы жених страдал и позвонил]
[сильний заговор щоб колега запросив на побачення]