Гравці баскетбольної школи «Черкаських Мавп” встановили три рекорди на Adidas Eurocamp-2016

14 Червня 2016 21:10
mavpabasket.com

mavpabasket.com

У престижному турнірі Adidas Eurocamp-2016, який учора завершився у Тревізо, участь брали відразу шестеро вихованців баскетбольної школи “Черкаських мавп”. Наші хлопці стали не лише лідерами молодіжної збірної а й встановили відразу три рекорди турніру.

Так, свінгмен української молодіжки – Олександр Кобець – став другим за результативністю гравцем цих ігор. У середньому за матч Кобець здобував 17.3 очка, а в останній грі проти американців встановив рекорд за результативністю в одній грі (33 очки). Кращим скорером товариських матчів на кемпі став американець Hends Jaylen, який у середньому за матч здобував 18.3 очка.

Єдиним гравцем турніру, який оформив у Тревізо трібл-дабл став Святослав Михайлюк. Один із лідерів нашої молодіжки у грі проти  US Select Team здобув 12 очок, віддав 11 передач та зібрав 11 підбирань.

А от Дмитро Скапінцев став єдиним гравцем, який у Тревізо оформив два дабл-дабли. Центровому це вдалося зробити сьогодні та у переможній грі проти французьких однолітків.

Загалом українці виступили дуже потужно. Більше того, команда Максима Міхельсона стала одним із відкриттів під час товариських матчів на кемпі. Кожна з команд (All Star Team, збірна Франції U-20, збірна СШA та чотири збірні кемпу) мали відіграти по три матчі.

Джерело: mavpabasket.com