Боги (“любі друзі”) боргів не повертають?

11 Липня 2016 12:40
ipress.ua

ipress.ua

Провести громадське розслідування ЗМІ та експертами справи ліквідації банку “Київська Русь” закликає лідер руху “Рідна країна” Микола Томенко.

Ось що він пише у своєму фейсбуку:

“На вихідних кілька фермерів розповіли сумну історію про долю вкладників банку “Київська Русь”. Не таємниця, що банком керували друзі Віктора Ющенка і банк вважався доволі активним та стійким до фінансових випробувань. Проте,кілька серйозних отримувачів кредитІв, вже із категорії “любих друзів” Порошенка, відмовилася повертати свої борги.

Говорять, що “допоміг” “Київській Русі” і Порошенко. ПІсля звернення колишніх Президентів та інших відомих людей до Гаранта з проханням повпливати на своїх недоброчесних друзів… із банка перевели свої рахунки низка впливових бізнес-структур І Нацбанк заявив про введення тимчасової адміністрації.

В результаті банк “Київська Русь” на ліквідації, вкладники (серед яких велика кількість фермерів, підприємств АПК) без своїх грошей, а друзі Президенти з чужими грошима в кишені!

Бо як любили казати донецькі: лохам борги повертати – себе не поважати ; а нині – “любі друзі” Порошенка кажуть більш пафосно і “по-європейськи: боги боргів не повертають!

P.S. За логікою, в кінці я мусив би написати таке: звертаюся до НБУ та правоохоронних органів… А зміст?
Отож, звертаюся до ЗМІ та експертів з проханням провести громадське розслідування справи ліквідації “Київської Русі”.