У РАГС – із мером, на футбол – з депутатами: чим розважатимуть у 730-ий “день народження” Черкас

31 Серпня 2016 08:12

ba0bd381c44902228c7954373b69d3d0У Черкасах на День міста, яке цього року відзначатимуть у середині вересня, запланували багато цікавих заходів, їх розробляли спільно з громадськими організаціями та активними черкасцями. Про це повідомляють у міській раді.

За словами директора департаменту організаційного забезпечення міської ради Лілії Маліщук,  з нагоди 730-ї річниці заснування Черкас у мікрорайонах міста фактично тиждень – з 14 по 22 вересня – триватимуть різноманітні  соціально-культурні та просвітницькі заходи. Основна програма святкування припадає на вихідні – 17-18 вересня.

Чим дивуватимуть черкащан і гостей міста:

  • унікальний проект відомого танцівника та хореографа з Черкас Максима Оробця, що поєднує елементи танцю, динамічних і скоординованих рухів та світла;
  • демонстрація під відкритим небом (на площі Т. Г.Шевченка) циклу коротких документальних фільмів “Таємниці мого міста”, присвяченого міфам та легендам Черкащини та інших регіонів країни;
  • футбольний матч за участю команд міської влади, депутатського корпусу та підприємств і установ міста.
  • урочисте відкриття будівлі Палацу одружень, де цього року тривали капітальні роботи у церемоніальній  залі та інших приміщеннях.

    “Закохані пари, які в цей день стануть на весільний рушник у міському РАЦСі, отримають свідоцтва про одруження  та подарунки особисто з рук міського голови Анатолія Бондаренка”, – повідомила Лілія Маліщук.

Детальний перелік програми заходів з нагоди 730-річчя заснування Черкас вже найближчим часом буде оприлюднено на сайті Черкаської міської ради та у ЗМІ.