Шнекоротори купили в Черкасах для боротьби зі снігом

15 Листопада 2016 17:25
youtube.com

youtube.com

У Черкасах розробили маршрути прибирання снігу, в арсеналі відповідальних служб наявна необхідна техніка та заготовлений запас солі, запевняють у міській раді.

Як повідомив генеральний директор фірми-підрядника, що займається прибиранням снігу СУ-525, Андрій Бортник, у їхньому розпорядженні нині 37 одиниць спеціальної техніки, ще дві – на ремонті.
“Серед іншого, в цьому році ми придбали ще три шнекоротора – ця техніка набагато потужніша, ніж грейдер і застосовуватиметься для розчистки снігових валів. Коли проходить звено снігоприбиральної техніки, на перехрестях лишаються вали снігу, після цього звена йде шнекоротор і всі ці купи снігу відкидає в бік”, – розповів Андрій Бортник та додав, що їхнє підприємство вже уклало угоди з тими організаціями, котра може допомогти їм із технікою – це ті підприємства, які допомагали в минулому році в період складних снігопадів.

Необхідний для роботи в зимній період інвентар готують і черкаські служби утримання будинків. Це, окрім спеціальної техніки, лопати й льодоруби.