У Черкаському інституті стартував тиждень польської культури й історії

29 Листопада 2016 08:00
fire.ck.ua

fire.ck.ua

У понеділок 28 листопада в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулося урочисте відкриття тижня польської культури та історії. Курсантсько-студентську аудиторію привітав виконувач обов’язків очільника навчального закладу Олександр Тищенко, який розповів про початок співпраці із Головною школою пожежної служби Республіки Польща.

Завідувач кафедри суспільних наук,  доктор історичних наук, професор Тетяна Чубіна презентувала Полонійний центр, висвітлила віхи його розвитку та сучасний стан реалізації спільних проектів. Зазначимо, що це просвітницьке об’єднання згуртовує усіх небайдужих, які бачать себе учасниками наукових форумів та реалізаторами розвитку практичної діяльності нашого навчального закладу.

В рамках тижня польської культури та історії буде проведено ряд різноманітних заходів, а з 28 до 30 листопада триває виставка літератури польською мовою «Польща: традиції та сучасність», люб’язно наданою з фонду Черкаської обласної бібліотеки для юнацтва імені Василя Симоненка.

Про це розповіли у ЧІПБ.