ЧДТУ збиратиме малюнки черкаських школярів

20 Грудня 2016 13:22

666ff5c923efe3b2ec69557d0d0491c2Кафедра дизайну оголосила конкурс малюнків черкаських  школярів 7-11 класів, усі учасники якого зможуть  протягом місяця навчатись дизайну у ЧДТУ.

“Кожен черкаський школяр 7-11 класу може надіслати нам фото свого малюнка електронною поштою – і  взяти участь у конкурсі, що триватиме до березня наступного року, – зазначив декан факультету комп’ютеризованих технологій машинобудування і дизайну  ЧДТУ Микола Підгорний. – Аби участь у конкурсі могли взяти якомога більше школярів, ми не обмежували тематику, техніку і формат їх малюнків. Усі автори отримають запрошення пройти безкоштовні місячні підготовчі курси до вступу у ЧДТУ на навчання за спеціальністю “дизайн”. Кращі шість робіт будуть відзначені Дипломами і нагородами,  та рекомендацією кафедри дизайну до вступу на навчання у ЧДТУ за спеціальністю “дизайн”.

Підсумки  конкурсу і вручення нагород проведуть у квітні і приурочать їх до II Всеукраїнської науково-практичної конференції (з міжнародною участю), присвяченої 15-річчю кафедри дизайну ЧДТУ.

Фото своїх робіт черкаські школярі можуть надсилати за електронною адресою designchdtu@ukr.net або поштовою адресою: 18006, м. Черкаси, б.Шевченка 460, ЧДТУ, кафедра дизайну (4 корпус, 4 поверх, 405а).