Новий головний полісмен Черкащини не хоче акаунту в соцмережах

5 Січня 2017 19:03

87615Новопризначений начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області Валерій Лютий не спілкуватиметься особисто через акаунти в соцмережах із черкащанами.

Комунікація здійснюватиметься через прес-службу. Про це розповів Дмитро Грищенко із сектору зв’язків із громадськістю ГУ НП у області.

“Сьогодні мав розмову з Валерієм Васильовичем щодо сторінки у Facebook, дійшли згоди, що мій відділ та я особисто постійно моніторим мережу Інтернет, зокрема і соцмережі, тому громадяни, які бажають звернутися до начальника Главка з особистим питанням через Facebook, повідомити про порушення з боку працівників поліції чи інші події, можуть надсилати дану інформацію мені у приват. Вся інформація, адресована начальнику ГУНП буде йому оперативно передана”, – зазначив Грищенко у своєму фейсбуку.

Нагадаємо, у попереднього очільника черкаської міліції Владислава Пустовара була особиста сторінка у фейсбуку. Акаунти мають голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко та його заступники, міський голова Черкас Анатолій Бондаренко та секретар Черкаської міськради Олександр Радуцький, прокурор області Сергій Овчаренко та інші посадовці області.