За останню добу рятувальники звільнили зі снігового полону 6 легковиків, “швидку” і вантажівку

9 Січня 2017 17:23

За минулу добу на Черкащині силами пожежно-рятувальних підрозділів та дорожних служб ліквідовано 6 заторів у 4 районах області. В результаті вивільнено 6 легкових автомобілів, карету “швидкої допомоги” та великовантажний автомобіль.

ck.dsns.gov.ua

ck.dsns.gov.ua

Найбільше роботи у рятувальників було на автошляхах Катеринопільського району, де через снігові замети дороги було перекрито у трьох місцях.

Силами місцевого пожежно-рятувального підрозділу поблизу села Ямпіль, із снігового замету були звільнені 3 легкових автомобілі, з яких двоє “Жигулів” та АЗЛК“Москвич”.

Згодом повнопривідний пожежний автомобіль за допомогою лебідки витягнув із кювету поблизу села Стійкове автомобіль “ВАЗ-21099”, водій якого не справився з керуванням та, потрапивши у занос, з’їхав з дороги. Окрім водія в автомобілі перебувало 2 пасажира, з яких одна дитина.

Вже увечері, із снігового замету було звільнено автомобіль “ВАЗ-2121”. Подія сталася поряд із селом Ярошівка.

У Смілянському районі поблизу села Миколаївка, прямуючи на виклик, до снігового замету потрапив автомобіль швидкої медичної допомоги. Бригаду “швидкої” з сінігового полону звільнили співробітники державної пожежно-рятувальної частини №12, які оперативно прибули на місце події.

За аналогічних обставин, пожежно-рятувальним підрозділом було звільнено неподалік села Павлівка у Жашківському районі автомобіль “ВАЗ-21099”.

Аби відновити рух автомобільного транспорту на автодорозі Умань- Черкаси, рятувальникам довелось залучати тракторну техніку Уманської ДЕД та ТОВ АФ “Добро”.

Подія сталася на підйомі поблизу села Доброводи. Водій важковагового автомобіля “DAF”, потрапивши на слизьку ділянку не справився із керуванням, внаслідок чого його автомобіль розвернуло, перекривши рух іншим транспортним засобам.

Затримка транспортного руху внаслідок події становила 50 хвилин.

Станом на 7 годину 9 січня, автомобільних заторів внаслідок ускладнення погодних умов на території області немає, інформують у ДСНС в області. Людей, які отримали обмороження під час заторів, немає.