В Умані поліцейські затримали підвальних злодіїв

13 Січня 2017 14:00
ch.npu.gov.ua

ch.npu.gov.ua

До Уманського відділу поліції надійшло повідомлення від жителів багатоповерхівки. Заявники повідомили, що стали свідками, як невідомі особи проникли до підвального приміщення вказаного будинку та намагаються вчинити крадіжку.

За викликом негайно виїхав наряд поліції, розповіли у секторі громадських зв’язків ГУ НП в області. Прибувши за вказаною адресою правоохоронці затримали трьох уманчан на місці події.

З побутових приміщень їм вдалося викрасти інструменти, металевий мангал, електрокабель та інше особисте майно пожильців зазначеного будинку. Частину викраденого крадіям вдалося перенесли до автомобілю, який був припаркований поблизу будинку. Співробітники поліції вилучили у зловмисників знаряддя злочину, а саме, викрутки, ножі, фонарики та інше предмети, які використовувалися для пошкодження замка.

Зловмисників затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм оголошено про підозру у скоєні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 ст. 15, частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Правоохоронці перевіряють причетність вказаних осіб до аналогічних злочинів скоєних на території міста.