На пожежі 5-річний онук врятував дідуся (відео)

16 Січня 2017 09:00

У суботу 14 січня  о 09:30 у селі Іркліїв Чорнобаївського району через коротке замикання електромережі загорілося всередині житлового будинку.

Як розповіли в управлінні ДСНС, пожежу помітив 5-річний Тарас, який спав у кімнаті. Відчувши запах диму, хлопчина прокинувся та побіг до спальні діда. Він розбудив 80-річного діда та розповів про загорання. На жаль, рятуючись від диму, що почав вщент заповнювати приміщення, господар рухався надто повільно та встиг надихатися продуктами горіння.

ck.dsns.gov.ua

ck.dsns.gov.ua

Після отримання повідомлення про пожежу на місце пригоди одразу були спрямовані 3 пожежних підрозділи. Крім  пожежно-рятувальної частини, також місцеві пожежні команди із СТОВ “Канівці” та СТОВ “Агро-Ко” із села Мельники.

Боротьба із вогнем тривала понад чотири години. Повністю ліквідувати загорання вдалося лише о 13:40. Попри зусилля пожежних та рятувальників, відстояти будинок від вогню, який на час прибуття перших пожежних розрахунків вже був повністю охоплений вогнем, не вдалося.

Бригада швидкої медичної допомоги госпіталізувала господаря будинку, який отруївся продуктами горіння, до реанімаційного відділення районної лікарні.