Канівчанин очолив українську франшизу журналу “The Village”

9 Лютого 2017 17:44

Журналіст Андрій Баштовий очолив “The Village”, яке знову почало свою роботу в Києві, але цього разу – за франшизою. Видання виходитиме українською мовою.

Цю інформацію Андрій Баштовий підтвердив сайту “Детектор медіа”.

“Працюватиму головним редактором.Буду займатись плануванням, формуванням команди, роботою з текстами. Мета – зробити медіа”, – розказав журналіст.

Баштовий – другий праворуч

За його словами, нова команда видання, яка ще остаточно не сформована, до роботи приступила на початку лютого.

“The Village” – російський інтернет-ресурс медіахолдингу Look At Media, який пише матеріали на міську тематику про Москву, Санкт-Петербург і Київ. До 2013 року існувало окреме київське представництво “The Village”.

У коментарі виданню AIN CEO медіахолдингу Look At Media Олексій Амєтов зазначив, що нині мова йде не про київське представництво російського видання, а про франшизу, права на яку придбало рекламне агентство “Апрель-медиа” – партнер холдингу. Холдинг Look At Media буде отримувати відсоток від обороту франшизи. Київський “The Village” публікуватиме матеріали українською мовою.

“Формати і теми будуть відповідати глобальному підходу “The Village”: цікаві історії про місто і городян, новини та актуальні події. Монетизація буде змішаною – класична медійна реклама, спецпроекти і нативна реклама. У структурі доходів буде паритет цих джерел”, – розповів пан Амєтов.

Андрій Баштовий відомий як журналіст “Громадського телебачення”. Родом із Канева, про це він зауважував в інтерв’ю. Також це місто на Черкащині вказане Баштовим як рідне в його профілі на фейсбуку.