Нового директора Черкаського драмтеатру представили колективу

9 Лютого 2017 13:37

Сьогодні нового директора Черкаського обласного музично-драматичного театру Петра Ластівку офіційно представили колективу.

Обирали нового очільника обласного театру за конкурсом, згодом його кандидатуру затвердили й депутати. І вже вчора голова обласної ради підписав з ним трудову угоду, зазначають в ОДА.

ck-oda.gov.ua

ck-oda.gov.ua

Новий керівник закладу запевнив, що докладе усіх зусиль, аби Черкаський обласний театр вийшов на якісно новий рівень.

– Моя мета, аби вже у найближчі декілька років цей театр працював з найкращими режисерами, за найліпшою драматургією та вийшов на новий, всеукраїнський, рівень, – наголосив Петро Ластівка. – Переконаний, що ці компоненти зроблять наші вистави популярними серед глядачів і проходитимуть з аншлагами. Впевнений, що і з ремонтом справа не затримається.

ck-oda.gov.ua

Що ж до ремонту театру, то з цього приводу заступник голови ОДА Сергій Овчаренко сказав таке: “Проект відбудови складний, двоетапний, і ми провели надзвичайно багато кропіткої роботи з його розробки. Плануємо і цього року залучити кошти ДФРР для проведення ремонту в театрі. У найближчі місяці маємо здати фасад приміщення та провести його підсвітлення”.