Черкащанина, який після сварки з дружиною порізав вени, рятували “всім миром”

23 Березня 2017 17:09

У середу, 22 березня близько 16-ї години, на вулиці Волкова в Черкасах, службовий автомобіль патрульної поліції зупинили двоє перехожих. Вони повідомили, що бачили чоловіка, який йшов вулицею із закривавленою рукою. Патрульні прослідували в напрямку, на який вказали черкащани.

У дворах виявили невідомого, що вже ледве рухався та на очах поліцейських впав, втративши свідомість. Інспектори одразу кинулись надавати домедичну допомогу, до них поспішили й громадяни, які зупиняли черговий екіпаж.

Одним із небайдужих перехожих виявився боєць штурмової бригади “Айдар”. Він тримав потерпілого тоді, коли патрульний накладав джгут, інший чоловік також допомагав йому.

Зупинивши кровотечу, чоловіка привели до тями і з’ясували подробиці ситуації.
Він сильно посварився з дружиною, бо був нетверезий. Потім взяв лезо, порізав собі вени та пішов з дому. На щастя, 27-річного містянина вчасно помітили перехожі, про що й повідомили вартовим порядку.

Чоловіка врятували, зараз він перебуває у 3-ї міській лікарні. Його життю вже нічого не загрожує, інформують в управлінні патрульної поліції.