Чоловік пограбував смілянську бабусю прямо на касі в аптеці (відео)

12 Квітня 2017 11:30

Черкаські поліцейські затримали 35-річного мешканця Запоріжжя, який у Смілі пограбував місцеву пенсіонерку. На вкрадені гроші він купив квиток на потяг до Запоріжжя. Його затримано в порядку статті 208 КПК.

Як розповіли у Головному управлінні Національної поліції в Черкаській області, до чергової частини Смілянського відділу поліції по лінії 102 зателефонувала жінка та повідомила, що її пограбував невідомий. На місце події негайно було направлено оперативників та слідчо-оперативну групу.

На місці події поліцейські з’ясували, що 78-річна місцева жителька 10 хвилин тому зайшла до аптеки, щоб купити ліки. Коли витягла купюру номіналом 500 гривень, щоб розрахуватись, невідомий чоловік вихопив в неї гроші та побіг у невідомому напрямку.

Пенсіонерка детально описала злочинця. Поліцейські почали опрацьовувати територію міста і через півгодини знайшли зловмисника на пероні залізничного вокзалу. Чоловіка доставили до відділу поліції. Ним виявився 35-річний раніше судимий житель Запорізької області.

Як розповів т.в.о.начальника Валентин Кожухівський, зловмиснику оголошено про підозру в скоєнні кримінального правопорушення передбаченого частиною 1 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. За вчинене йому загрожує покарання до чотирьох років за гратами.