У ЧІПБ стартував Всеукраїнський турнір Героїв Чорнобиля

24 Квітня 2017 22:00

Сьогодні у Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського турніру з міні-футболу пам’яті Героїв Чорнобиля.
Перед початком заходу для учасників футбольних матчів вихованці інституту провели оглядову екскурсію навчальним закладом.

fire.ck.ua

Потім керівництво і працівники ЧІПБ, учасники та запрошенні гості вшанували пам’ять випускників навчального закладу Володимира Правика та Віктора Кібенка та усіх вогнеборців-чорнобильців покладанням квітів до Монументу на їх честь.

Також вони переглянули показові виступи вихованців інституту, на яких вони відпрацьовували елементи аварійно-рятувальних робіт та пожежогасіння.

“Сьогодні ми започаткували Всеукраїнський турнір з міні-футболу пам’яті Героїв Чорнобиля. Кожен з нас повинен пам’ятати подвиг людей, які врятували світ від страшного атомного лиха”, – наголосив в. о. начальника інституту Олександр Тищенко.
Під час урочистостей Ю. Гончаров вручив очільнику ЧІПБ О. Тищенку Подяку за вагомий внесок у розвиток футзалу на Черкащині.

Участь у турнірі беруть 12 футбольних команд, до складу яких увійшли представники військових ліцеїв, ліцеїв військово-спортивного профілю та з посиленою військово-фізичною підготовкою, а також навчальних закладів України, вихованцями яких є ліцеїсти (кадети) 10-11 класів.

Турнір відбуватиметься протягом двох днів на міні-футбольних полях ЧІПБ. Команди-суперники були визначені за жеребкуванням.