Голова Городищенської ЛКК вимагав із АТОвця 75 тис. грн. хабаря

16 Травня 2017 14:23
Сьогодні спільними зусиллями працівників прокуратури Черкаської області,  відділу боротьби з корупцією і організованою злочинністю управління СБУ в Черкаській області та слідчого управління ГУ Нацполіції в області викрито голову
Лікарсько-кваліфікаційної комісії комунального закладу “Городищенське територіальне медичне об’єднання”, який вимагав та одержав 75 тис.грн. від учасника АТО за сприяння в оформленні комісією медичних документів для встановлення групи інвалідності.

Фото з фейсбуку Юрія Луценка

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України під час одержання частини неправомірної вигоди, яку в нього вилучено в ході огляду місця події, інформують у прокуратурі Черкаської області.
За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Фото з фейсбуку Юрія Луценка

Досудове розслідування триває, наразі вирішується питання про повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.