В Умані стартував Відкритий кубок області з повітроплавного спорту (фото)

2 Червня 2017 21:06

В Умані розпочався Міжнародний повітроплавний фестиваль “Монгольф’єрія. Квітуча країна”,  врамках якого відбудеться Відкритий кубок Черкаської області з повітроплавного спорту та відкриття першої в Україні парабалунінгової (повітроплавально-парашутної) зони.

facebook.com/Олександр Цебрій

Повітряні кулі в Умані! Мені дуже приємно, що саме в нашому місті засновано кубок Черкаської області з повітроплавального спорту. Його отримає кращий екіпаж, який визначиться в кінці змагання, – написав у своєму фейсбуку міський голова Умані Олександр Цебрій. – Бажаю усім насолодитись яскравим видовищем! Отримати море позитивних емоцій, а всім сміливим – побачити Умань із висоти пташиного польоту!”.

facebook.com/Олександр Цебрій

Нагадаємо, 1-5 червня близько 10 повітряних куль піднімуться в небо над Уманню. В місті відбудеться міжнародний повітроплавний фестиваль “Монгольф’єрія. Квітуча країна”, Відкритий кубок Черкаської області з повітроплавного спорту та відкриття першої в Україні парабалунінгової (повітроплавально-парашутної) зони з екстрим-програмою від найактивніших парашутистів країни – команди Lucid dreams project.

Чотири дні справжнього небесного шоу для уманчан влаштують повітроплавні екіпажі з України та Європи, які продемонструють свою майстерність як на показових польотах, так і під час виконання спортивних завдань.