Центри зайнятості на Черкащині запрошують на свої заходи (анонси)

12 Червня 2017 14:18

Усіх бажаючих, а також тих, хто обирає майбутній фах, шукає роботу, цікавиться актуальними вакансіями Черкаська служба зайнятості запрошує відвідати заходи:

Для інформування про легалізацію зайнятості населення 13 червня (вівторок) о 14.00 в приміщенні Жашківського районного центру зайнятості (м. Жашків, вул. Перемоги, 2 ) відбудеться «Семінар для роботодавців».

Для сприяння зайнятості населення 13 червня (вівторок) о 13.00 в приміщенні Корсунь-Шевченківського районного центру зайнятості (м. Корсунь-Шевченківський, вул. Ювілейна, 17 а) відбудеться «Ярмарка вакансій на ТОВ «Адана».

З метою сприяння працевлаштуванню безробітної молоді та сприяння укомплектуванню штату районного відділу поліції 13 червня (вівторок) о 10.00 у приміщенні  Катеринопільського районного центру зайнятості (смт Катеринопіль, вул. Соборна 55 а) відбудеться семінар «Оволодій новою професією».

Для інформування про правові та  організаційні засади Закону України «Про зайнятість  населення», у тому числі, щодо працевлаштування осіб з інвалідністю, 13 червня (вівторок) об 11.00 в приміщенні Звенигородського районного центру зайнятості (м. Звенигородка , вул. Кримського, 46 ) відбудеться «Семінар для роботодавців».

Для розкриття переваг легального працевлаштування, застереження учасників семінару від шахрайства при працевлаштуванні 13 червня (вівторок) об 10.00 в приміщенні Смілянського міськрайонного центру зайнятості (м. Сміла, вул. Соборна, 68 ) відбудеться профінформаційний семінар «Легальна зайнятість».

З метою підвищення мотивації до професійного навчання, орієнтації на актуальні професії на ринку праці, сприяння усвідомленню необхідності набуття додаткових професійних знань та підвищення конкурентноздатності на ринку праці безробітних, 14 червня (середа) о 09.00 в приміщенні Смілянського міськрайонного центру зайнятості (м. Сміла, вул. Соборна, 68 ) відбудеться профорієнтаційний семінар «Презентація послуг з професійного навчання».

Для інформування про послуги державної служби зайнятості, визначення шляхів професійної адаптації до потреб ринку праці для демобілізованих, військовослужбовців, учасників АТО 14 червня (середа) о 14.00 в приміщенні Смілянського міськрайонного центру зайнятості (м. Сміла, вул. Соборна, 68 ) відбудеться «Інформаційний семінар для військовослужбовців та учасників АТО».

Для інформування про організацію та проведення громадських робіт та робіт тимчасового характеру 14 червня (середа) о 14.00 в приміщенні Смілянського міськрайонного центру зайнятості (м. Сміла, вул. Соборна, 68 ) відбудеться «Семінар для роботодавців».

З метою ознайомлення про особливості працевлаштування людей з інвалідністю 14 червня (середа) о 14.00 в приміщенні Уманського міського центру зайнятості (м. Умань, вул. Горького, 35) відбудеться «Семінар для роботодавців».

Для ознайомлення роботодавців з послугами служби зайнятості  14 червня (середа) об 10.00 в приміщенні Уманського районного центру зайнятості (м. Умань, вул. Воїнів-Інтернаціоналістів, 1 ) відбудеться «Семінар для роботодавців».

З метою інформування роботодавців щодо працевлаштування населення шляхом проведення громадських та інших робіт тимчасового характер 15 червня (четвер) об 11.00 в приміщенні Чигиринського районного центру зайнятості (м. Чигирин вул. Б.Хмельницького,28-а) відбудеться «Семінар для роботодавців».

Для інформування населення щодо створення нових робочих місць на місцевих підприємствах, 15 червня (четвер) об 11.00 в приміщенні Звенигородського районного центру зайнятості (м. Звенигородка , вул. Кримського, 46 ) відбудеться «Семінар для роботодавців».

Для інформування про легалізацію зайнятості населення 15 червня (четвер) о 10.00 в приміщенні Кам’янського районного центру зайнятості (м. Кам’янка, вул. Пушкіна, 37 ) відбудеться «Семінар для роботодавців».

З метою укомплектування підприємств персоналом, у тому числі сприяння зайнятості осіб з особливими потребами, 15 червня (четвер) о 10.00 в приміщенні Шполянського районного центру зайнятості (м. Шпола, вул. Таранця, 18) відбудеться «Семінар для роботодавців».

З метою ознайомлення з послугами служби зайнятості та актуальними вакансіями на ринку праці Корсунщини 15 червня (четвер) о 10.15 в приміщенні Корсунь-Шевченківського районного центру зайнятості (м. Корсунь-Шевченківський, вул. Ювілейна, 17 а) відбудеться «День відкритих дверей центру зайнятості».

Для інформування про актуальні вакансії та задоволення потреб роботодавців в підборі кадрів, допомоги безробітним в працевлаштуванні 16 червня(п’ятниця) о 10.00 в магазині «Станіслав» (м. Ватутіне, вул. Ломоносова, 54) за участю Ватутінського міського центру зайнятості відбудеться «Ярмарок вакансій ПП Хроменко О.А.».

З метою надання безробітним інформації про актуальні вакансії на ринку праці 16 червня (п’ятниця) о 14.00 в приміщенні Драбівського районного центру зайнятості (смт Драбів, вул. Центральна, 40-А) відбудеться  «Ярмарок  професій».

З метою інформування про сутність та переваги професійного навчання за сприяння служби зайнятості в ЦПТО ДСЗ 16 червня (п’ятниця) о 14.00 в приміщенні Золотоніського міськрайонного центру зайнятості (м. Золотоноша, вул. Обухова,52) відбудеться семінар «Презентація навчального закладу Державної служби зайнятості».

З метою підвищення мотивації до професійного навчання, орієнтації на актуальні професії на ринку праці, сприяння усвідомленню необхідності набуття додаткових професійних знань та підвищення конкурентноздатності на ринку праці безробітних, 16 червня (п’ятниця) о 13.00 в приміщенні Смілянського міськрайонного центру зайнятості (м. Сміла, вул. Соборна, 68 ) відбудеться семінар «Презентація навчального закладу державної служби зайнятості».

З метою інформування про актуальні вакансії на підприємстві 16 червня (п’ятниця) об 11.00 у ФОП Аль-Махмуд Ольга Миколаївна  (м. Звенигородка, проспект Шевченка, 19/14) за участю Звенигородського районного центру зайнятості відбудеться «Презентація роботодавця».