У ДТП в Золотоніському районі травмувалося четверо дітей (фото)

19 Червня 2017 18:15

Дорожньо-транспортна пригода, в якій загинула одна особа, а травмувалося шестеро, включно з чотирма дітьми, сталася на автодорозі біля села Вознесенське Золотоніського району.

За попередньою інформацією черкаської поліції, 24-річний водій автомобіля”ВАЗ 2108″ рухаючись в напрямку центра Золотоноші, обганяючи, зіткнувся з вантажівкою “ЗІЛ 131” з напівпричепом, під керуванням 50-річного місцевого жителя, який виїхав на головну дорогу з другорядної.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій “ВАЗу” від отриманих травм загинув на місці пригоди, а його пасажири отримали тілесні ушкодження різної тяжкості.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатаціїтранспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Призначено ряд експертиз. Санкція даної статті передбачаєпокарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років зпозбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.